Allmänt, Foto, Katter

Present

Present

Madamen hade lämnat en ”present” åt mig ute på bron, när jag skulle till jobbet i morse. Vilken lycka! Speciellt som jag tidigare trampat i en annan ”present” hon lämnat i köket… 🙄

Jag vet inte varför jag alltid envisas med att skjuta upp (tråkiga) saker så länge jag bara kan. Tvätten har fortfarande inte kommit ner till tvättstugan, utan står och tar plats i hallen. Diskmasken laddades och slogs igång i morse när jag hade bråttom till jobbet, istället för igår efter maten när jag hade gott om tid och allt inte hunnit torka fast. Men det är väl sådan jag är, helt enkelt. *rycker på axlarna*

Ett par nya postorderkataloger har ramlat in under veckan. Ååååhhhh, vad jag är sugen att beställa mig något nytt i klädväg! MEN – ett stort MEN – jag behöver först rensa igenom de kläder jag har, för att se hur mycket som behöver slängas. Annars ryms det inte mer i garderoberna.*

Planeringen av min IKEA-resa pågår för fullt! Jag försöker ragga upp ressällskap – med lite blandat resultat – men i värsta fall kan jag faktiskt ta mig igenom IKEA alldeles själv. Det har jag ju gjort flera gånger. På både gott och ont; ibland behöver jag någon som triggar igång mina inköp, ibland behöver jag någon som bromsar mig… He he. 😉

Ikväll måste jag sätta mig med min lista och kolla vad jag verkligen vill ha, respektive vad jag kan klara mig utan. Problemet just nu är gardiner. Jag vill ha nya gardiner men vet inte vilka. Långa eller kappa eller både och? Beslutsångesten håller ett krampaktigt tag om min plånbok, så jag kanske väntar till närmare jul innan jag gör slag i saken? Vi får se. Jag återkommer säkert om detta.

UPDATE
Det blev inga nya gardiner. Den här gången.

[tags]katter, skjuta upp, postorder, IKEA, lista[/tags]

*) Ja, ja – jag förvarar ju ändå det mesta i IKEA-påsar framför bokhyllan i sovrummet… Det var ju det där med tvättvikningen, som sagt. *harkel*