Allmänt

Tidig men sen

Jag vaknade ovanligt tidigt, redan före halv 5, i morse. Detta p g a halsont. Jag kunde inte svälja utan att det kändes som att någon tryckt ner en kaktus i halsen på mig. 🙁

Eftersom det var omöjligt att somna om, trots försök att ”bara” dricka vatten (så jag inte skulle vara så torr i halsen), så steg jag upp. Hetsdrack te med honung (gammal huskur mot halsont, förkylningar och diverse annat 😉 ) och slog av väckaren – istället för att snooza – när den började spela.

Det skulle jag inte ha gjort… Självklart somnade jag om, så jag fick ordentligt bråttom när jag vaknade andra gången. Ont i halsen går att uthärda på jobbet, så länge jag inte har feber. Snabbt hoppade jag i kläderna – och nu har halva dagen gått!

Det onda i halsen känns bättre när jag nu varit igång några timmar, och druckit diverse heta varma drycker. Jag kommer att överleva, även denna gång. 😉

(Det är annars bara en tidsfråga om när jag kommer att få världens jätteförkylning, då det finns flera på jobbet som är/har varit förkylda i olika stadier. Med min vanliga tur blir jag säkert sängliggande lagom till jul. 🙄 )

UPDATE
Det onda i halsen gick över, utan större besvär.

[tags]ont i halsen, te med honung, försova sig[/tags]