Allmänt, Foto, Katter

Nästan

Det har kommit flera uppdateringar av WP-appen till min mobil, men jag har inte förrän igår upptäckt att nu uppdaterar appen vissa saker. Jag kan läsa nya inlägg och kommentarer i bloggen igen, via mobilen. Däremot går det fortfarande inte att skicka inlägg via appen, men jag arbetar på det. 😉

20141204_154957

En dag var jag tvungen att stänga jobbtelefonen på eftermiddagen. Inte för att det var jättemånga som ringde, utan för att jag höll på med en arbetsuppgift jag ville göra (hyfsat) ostörd. Visst fick jag besök emellanåt, men jag hann få allt klart med bara en timme övertid, utan att tappa tråden allt för mycket.

Det fick jag igen dagen efter… Jag hann inte mer än in på kontoret, så satte telefoneländet igång att ringa. Ett ytterst förvirrande ärende från en förvirrad kund, en sådan som inte minns vad som gjorts eller sagts, vem den talat med eller när det skett, som nästan har en aning om att det kanske är ett hum i alla fall om utifall att kanske möjligen eventuellt – ggaaahhh!!!

Vid en snabb koll med mina medarbetare visade det sig att personen i fråga redan ringt och kollat samma sak med oss allihop, och fått samma svar varje gång – men är tydligen inte nöjd med svaret?!? H*n anser det är vi som gjort fel, även om vi har svart på vitt att det är h*n som gjort fel. Eller, ”fel” är inte rätt ord. Det är en tolkningsfråga hur man ska se på saken. 🙄

20141204_110734

Sedan åkte jag och besiktade bilen, och det gick bra. Som vanligt. 😉 Upptäckte att vad jag trodde var en nytvättad bil tydligen inte är så nytvättad längre. Så blir det när jag åker till lille J i blasket. Frågan inför helgen är nu: tvätta bilen, eller åka ännu en sväng till lille J eftersom bilen ändå är smutsig? 😉

Vädret, för den som undrar, är fortfarande slaskigt efter vägarna men annars ligger det kvar någon centimeter snö på marken, trots grader runt nollstrecket. Jag behöver inte skotta! (Än så länge…) Den största risken – enligt profeterna på olika vädertjänster – verkar vara att snön regnar bort, men vi får väl se.

20141204_162133

Jag vill försvinna in i läsandets underbara värld, och det måste ske snart! De presentkort på Bokus som A fick i julklapp från sitt jobb förra året (som han snabbt gav vidare till mig) slutar snart att gälla – och det vore ju synd, eller hur? 😉

Det är bara synd att jag vill ha så många olika titlar! Det är så svårt att välja – och jag bör ju ha tid att läsa dem också. Men jag får väl ta mig tid, bara jag lyckas välja vilka böcker jag ska ha.

20141205_101348Innan jag åkte iväg med jobbet för att äta årets julbord, kom ett gäng småknattar och krängde hembakade (egentligen skolbakade) hallongrottor. Gissa om jag satt med börsen i handen när de närmade sig min dörr, och höll tummarna för att inte kakorna skulle ta slut innan de kom så pass långt in i korridoren? Är man en cookie junkie, så är man… 😳 (Och så köpte jag lite julklappsetiketter också.)

20141204_162256

20141204_162259Så här går det när froppisen ser/hör kameran. Varenda gång.*suckar djupt* Hon sprättar upp från liggplatsen (den här gången låg hon och tuggade i sig kuvert) och gnider sig intensivt mot kameran – oavsett om det är en riktig kamera eller ”bara” mobilen – medan hon utstöter klagande ljud. Knaskatt!

Julbordet var helt OK. Allt som behövde finnas på ett julbord fanns där, och lite till. 😉 Och jag blev så mätt, så mätt – precis som det ska vara. Vi fick oväntad underhållning! Barnlediga C kom förbi med lille V, 8 månader, och lyste upp tillvaron för oss. Han charmade oss allihop!

[tags]WordPress, ostörd, gnällspik, besiktning, snö, läsa, hallongrottor, julbord, kattracka, baby[/tags]