Allmänt

Premiär

Min nya fina matta i vardagsrummet har nu fått sin första kattspya! 🙁 En klen tröst är att det hände medan jag var i rummet, så jag torkade bort den direkt, men det blev ändå en fläck. En svagt synlig fläck. Kattrackor!

Under helgen har jag varit på julmarknad i S, där jag biträdde E en aning med att sälja grejer. Jag shoppade bara lite grann själv. När marknaden tog slut åkte vi och åt middag på matstället N, innan vi skildes åt och körde åt varsitt håll.

Jag passade på att bjuda in E (och min farbror K) på julafton hos mig, men E misstänker att hon får egna julgäster. Ifall de inte dyker upp, så kommer hon gärna! 🙂 (Eller också får hon ta med dem också; det kommer att finnas mat så det räcker och blir över. Precis som varje jul.)

Eftersom jag hade pengar över efter julmarknaden så köpte jag en spegel på FB, att ställa på öppna spisen. Den nya spegeln är större än den jag tidigare ställt där, och har dessutom ram. Den spegel jag ställde dit tidigare var en gammal väggspegel från tidigt 80-tal, utan ram, från ett fyrpack med väggspeglar, som alla fortfarande – peppar peppar – är hela!

För den som undrar hur det går med läsandet, så kan jag säga att det går alldeles utmärkt. Presentkorten hade redan (???) hunnit bli för gamla* men jag köpte en e-bok för egna pengar, som jag nu har begravt näsan i under helgen (boken, inte pengarna). Jag har hittat fler godbitar som bara väntar på att jag ska köpa dem också.

UPDATE
Angående godbitar, så är kakorna jag köpte i fredags redan slut. Ja, de var slut redan på lördag morgon… Jag ÄLSKAR ju hallongrottor! :mrgreen:

[tags]kattspya, julmarknad, gästabud, spegel, e-böcker, Döda talar inte, Ann Cleeves[/tags]

*) Note to self: jag ska inte dröja ett helt år med att beställa om jag får presentkort igen!