Allmänt

Nedräkning

Nu börjar nedräkningen till vår nya kaffemask på jobbet. Den kommer nästa onsdag – och gissa om den är efterlängtad…? 😉

Igår var jag så supereffektiv *host host harkel* att jag knappt kunde somna på kvällen. Det är faktiskt sant! Jag slappade visserligen en del på soffan framför TV:n, men det var ju program jag brukar se (Storage Wars och Shipping Wars), inte bara slötittande för slappandets skull.

Redan under lunchen åkte jag och veckohandlade (uppskjutet sedan måndagen), packade in maten* och värmde min burk med rester. Helt plötsligt kom jag ihåg att jag skulle på ett möte, så jag fick väldigt bråttom iväg – så bråttom att madamen blev kvar ute. 😳

I kylan. Det var -12 grader. Hon var minst sagt upprörd när jag kom hem igen.

När jag kom hem efter jobbet fixade jag middag, åt den (med A som gäst) och plockade ur & i diskmasken, samt handdiskade. Drog av golven med dammsugaren och snabbskrubbade utvalda ställen i badrummet, inklusive byte av handdukar. Sedan parkerade jag mig framför TV:n.

Jag ska nämligen ha B som middagsgäst ikväll! Vi har jobbat tillsammans i nästan 1½ år, och snart slutar hon, eftersom projekttiden tar slut. 🙁 Det är så synd, för vi gillar verkligen varandra och arbetar bra ihop. Som läget är nu vet jag inte om hon blir ersatt av någon ny, eller om allt hon gjort faller tillbaka på mig igen (som det var tidigare).

Imorgon är det dessutom dags för ett sista medarbetarsamtal med min gamla chef, E, som går i pension vid årsskiftet. Hon är en klippa och har en oerhörd kunskapsbredd inom vårt område. Hur ska vi klara oss utan henne? Visst har vi en ny chef – S, som gått parallellt med henne de senaste månaderna – men E:s samlade kunskaper går inte att ersätta så snabbt.

Nå, det är bara att gilla läget. Det kommer att gå bra (jag har varit med om större omställningar än så) men det känns konstigt. Det har varit många förändringar jobbmässigt under hösten.

[tags]kaffe, Storage Wars, Shipping Wars, veckohandla, snabbstäda, avslut, förändring, omställning, Tetris[/tags]

*) Redan nu har jag fått börja leka lite Tetris med allt som ska rymmas i kylen. Ju närmare jul, desto mer Tetris blir det… Maten ska inte bara rymmas, den ska gå att plocka ut – utan att välta något – också.