Allmänt

Nöjd

Nu är jag nöjd – och har gjort andra nöjda också. Efter att ha skällt på andra (på ett väldigt snällt sätt) så är allt frid och fröjd just nu. Det var bara ett missförstånd och lite obetänksamhet som kom emellan. Nåja. 😉

Dagens väder, för er som undrar, består av blötsnö. HURRA!!! Den löser upp ishalkan vi haft sedan i onsdags, och nu går det att ta sig fram utan broddar. Just nu, i alla fall. Vi får väl se hur länge friden varar.

Min gård har varit livsfarlig att ta sig fram till fots på, men igår sandade jag med den lilla sandskvätt jag hade hemma – och skickade sedan A att hämta mer sand vid äldreboendet bredvid mig. Nu är jag förberedd till nästa halka.

[tags]fredagsgnäll, blötsnö, sand[/tags]

2 kommentarer på “Nöjd”

  1. Vafalls? Du bryr dig inte om våra äldre att de inte får sandat då du förskingrat? Fast ljudet av bristande lårbenshalsar är ett tidigt vårtecken som kanske piggar upp?

    1. Sandlådan vid äldreboendet fylls ständigt på – och används flitigt. På våren, när snön smälter bort, är det stor fallrisk på gruset som rullar över plattorna framför ingången. Det lilla jag tar märks inte i det långa loppet.

Kommentarer är stängda.