Allmänt

Kluck-kluck

När jag spolar i toaletten kluckar det i köket… *suck* Precis vad jag inte behöver just nu; avloppet håller på att stocka igen. Det har kluckat någon gång tidigare, en stund efter disk eller annat köksgöra, men nu låter det varje gång jag spolar i toan.*

Ringde rörkrökaren i morse och fick besked att de sätter mig på listan. Jaha?!?
När kan de komma och kolla på det? Bra fråga, nästa fråga.
Blir det åtgärdat före jul? Ingen aning.

Jag suckar djupt inombords och funderar på att skriva upp kaustiksoda på handelslistan. Det kan vara bra att ha hemma om utifall att. Om det blir helt stock i rören under julen blir det katastrofläge direkt. Visserligen gillar inte rörkrökarna att man använt kaustiksoda – men måste jag, så måste jag.**

UPDATE
De hade varit förbi till mig idag, upptäckte jag när jag kom hem!!! Inget kluckande i rören och flyttade saker i källaren (för att de skulle komma åt en renslucka). Yes! 🙂

[tags]avlopp, rörkrökare, kaustiksoda[/tags]

*) Alltså när jag spolar i toan nere. Jag hör inte om det kluckar när jag spolar uppe. Det är längre ifrån, så suset från toastolen gör att jag inte hör eventuella ljud från köket.

**) Jag kommer förstås inte att använda sodan om jag inte måste, d v s bara om det blir absolut stock tar jag fram burken. Som jag för övrigt kommer att gömma på ett definitivt barnsäkert ställe. Lille Klåfinger kommer ju till jul. 😉

2 kommentarer på “Kluck-kluck”

    1. Nej, inte när det är inne i huset, alltså köksavloppet. Om toan stockar, då kommer kommunens gäng, för då är det utanför huset.

Kommentarer är stängda.