Allmänt, Foto, Katter

Populär på jobbet

20141217_111630

För att bli populär på jobbet ska man vara den som delar ut taggarna (plastplupparna) till den nya kaffemaskinen! En strid ström av folk har svept förbi mitt kontor sedan jag skickade ett gruppmail om dessa kaffetaggar; var de kan hämtas och vad som gäller. 😉

Taggarna är numrerade, så folk försöker få sina favoritnummer. Det var – förstås – lättare i början, nu får de gräva runt i påsen som galningar för att försöka hitta ”sin” favorit. Jag har förstås en lista så jag kan tala om ifall numret finns kvar att välja eller inte, men jag söker inget åt någon.

Vädret har blivit kallare (någon minusgrad – riktigt skönt, faktiskt) med lite snö som bitit sig fast i isen. Hyfsat ohalt, alltså, och katterna blir inte så blöta. Ja, froppisen går helst inte ut alls, men madamen tog en långpromenad i morse. Så lång att hon inte hann hem innan jag for till jobbet. Jag hade tänkt äta lunch från grillen, men får ta hem maten istället för att äta på jobbet. Det sitter ju en frusen gammal katt på bron och väntar…

UPDATE
Vilken tur jag hade! A ringde och berättade att han passerat, och råkade se madamen på bron. Han gick och släppte in henne – problemet var löst!

[tags]kaffetaggar, nummer, kallare[/tags]