Allmänt, Foto

Avslut

20141219_091059

Årets julklapp från jobbet: choklad och två sorters te.

Igår var en jobbig dag. Dels fredag-efter-en-jobbig-vecka, dels tog vi på jobbet farväl av fyra medarbetare. Ja, de har alltså inte dött, utan de går vidare till annat:

  • En tar pension
  • En har fått annat jobb, i andra änden av landet
  • Två har avslutat ett projekt (och HUR jag kommer att sakna en av dem!)

Vår lilla julfest – med glögg, pepparkakor och fruktkorgar – piggade upp lite grann. Sedan gick vi från min avdelning på en sista lunch med vår gamla chef (japp, hon är den som tar pension) och inte ett öga var torrt efter tal och presentutdelning.

På kvällen var jag bjuden på glöggfest hos en granne, men somnade ifrån den.* 😳 Jag. Var. Helt. Slut. Sista veckan före jul är jobbig – på mer än ett sätt.

Oj, när jag läser igenom det här inlägget verkar jag bara deppa. Så är det inte alls! Jag har bara inte hunnit dricka morgonkaffe medan jag ser engelska husköparprogram. 😉 Jag är helt enkelt inte riktigt vaken än.

[tags]fredag före jul[/tags]

*) Jag somnade alltså hemma, inte hos grannen. :mrgreen: