Allmänt

Elektrisk

När det nu är kallt igen (-25,8 när jag steg upp) blir mitt hår så elektriskt. Jag har provat sätta upp det med en klämma, men små slingor vill bara rasa ur klämman hela tiden. Nåja, om jag får ett psykbryt av att ha enstaka hårstrån som klibbar sig fast i ansiktet, så kan jag ju sätta en snodd istället. För en gångs skull kom jag ihåg att ta en hårsnodd med mig till jobbet.

Katterna blir också elektriska, främst i hjärnan, tror jag. 😉 De kör mattrally* och slåss hela tiden. Jag tycker lite synd om madamen, som har en JÄTTEtova mellan frambenen, som är ”under borttagning”. (Jag klipper lite då och lite då i den, men hon är inte riktigt med på noterna. Jo, hon vill att jag tar bort den, men hon gillar inte att jag klipper.) Det gör henne hårlös på vissa ställen av bröstkorgen, och där passar förstås froppisen på att riva.

Veckohandling står på schemat, och försök att få ihop en matsedel. Tja… Jag har återinfört julen, genom att ta upp den färdigkokta julskinkan jag köpte som extra till jul från frysen, så nu får jag äta skinka hela veckan. Ungefär. Jag har redan skivat den så tunt jag kunde, så den blir nog mest smörgåspålägg.

[tags]kallt, statisk elektricitet, kattrackor, mattrally, veckohandling[/tags]

*) ”Mattrally” är när katterna springer som idioter över golven och river ihop mattorna i stora högar i farten. Gäller främst hallarna, både uppe och nere.

2 kommentarer på “Elektrisk”

  1. Skönt höra att ni nu kan alstra den elektricitet vi behöver när en reaktor fått stänga efter helgstormen.

Kommentarer är stängda.