Allmänt, Dagens outfit, Foto

Till slut

Det blev äntligen fredag, även denna vecka! *pustar ut* Jag ser fram emot helgen, då jag verkligen ska få undan återvinningen* och kolla om dammsugaren måste ersättas (det är dags att köra snabeldrake igen – jäkla katter till att riva av varandra hår inomhus).

Lönen ramlade in på kontot inatt, så jag känner mig rik nu! (OBS att detta endast gäller tills räkningarna är betalda.) Det kan bli en hel del lite onlineshopping under helgen, vi får se. Jag försöker bemästra shoppingdraken innan den slår klorna i mig.

Det bidde ingen kyckling igår. Latmasken tog över middagsmaten och fixade te & smörgås istället. Helt OK middag, om jag får säga det själv! 😉 Kycklingen får jag fixa ikväll, eller under helgen.

Vädret är fortfarande grått och plusgradigt, men nu blåser det – rejält! Vissa vindpustar fick mig att tro att vardagsrumsfönstret (som är dubbelt så stort som de andra fönstren) skulle tryckas in i huset… Nåja, brukar man inte tala om ”vårvindar friska”? Lite för tidigt, om jag får säga det själv, men mot vädrets makter kan vi inte göra så mycket. Nästa vecka skulle det bli kalla nätter och soliga dagar, vilket är mycket mera vårlikt. Då blir det skare, som katterna kan springa omkring på! 🙂

Det är lugnt på jobbet idag, i den betydelsen att det är lite folk på plats. En svår förkylning härjar på alla avdelningar och just nu är vi nere i två anställda på plats på min avdelning. Ja, i båda korridorerna på vårt plan, förresten. Jag känner inte av någon förkylning än, men med min vanliga tur sparar jag  att bli sjuk till under påsken, så jag är pigg och kry igen på tisdagen efter annandag påsk. 🙄

På tal om pigg, så har jag uppiggande kläder idag! Ja, de är alltså färggranna – vad trodde ni? :mrgreen: Olivgrön kjol och ljusbrun/mörkbeige kofta, med en knallgul volangtopp och hallonröda leggings (och svart/rödrandiga sockor). Nej, jag är inte färgblind, jag gillar bara att blanda. Just den gula toppen får många kommentarer varje gång jag använder den.

dagens-outfit-150227

[tags]återvinning, lön, shopping, kyckling, vårväder, förkylning, färgglad[/tags]

*) Allt, förutom det som ska till Återvinningscentralen – men det sparar jag i bilen till torsdag, så är jag av med det sen!