Allmänt, Foto

Dagens lunch

lax-m-romsas
Micrad lax med romsås. Alltid en höjdare!

Det blev rester av laxen från igår, och romsås så det räckte och blev över. (Romsåsen är i creme fraicheburken. Den ska inte micras.)

Ikväll har jag inget speciellt på TV, så jag kan ägna hela kvällen åt att hacka och finfördela sådant jag ska ha ner i kycklinggrytan. Om jag inte gör Cantadoufylld baconlindad kycklingfilé istället – vi får väl se vad jag känner för när jag kommer hem.

Jag försöker komma på vad jag gjort/uträttat under det senaste arbetsåret. Hmmm. *funderar* Jo, jag har… Nävisstja, det har jag inte alls. Hmmm. Men om jag tar med – men just det, det var inte jag som gjorde det. Jag gillade det bara. Hmmm. *suckar djupt* Det kan ta tid, det här!

  • Vädret, för den som undrar: varmt, töar, ingen blåst, ingen nederbörd.
  • Yrseln, ifall någon undrar: så gott som borta. Eller också har jag vant mig. Jag har ju alltid varit snurrig i skallen. 😉

UPDATE
Jag glömde berätta att jag – förstås – INTE lastat återvinningen i bilen den här veckan heller.

[tags]lunch, middag, ta åt sig äran[/tags]

4 kommentarer på “Dagens lunch”

  1. Åhå det här med återvinning och grejor som ska till Röda Korset…Men i morse blev det av – eftersom det fanns en viss risk att jag skulle behöva frakta en rullstol i em. Så blev det ju inte så klart men återvinningen blev besökt före jobbet! 🙂

    1. Visst känns det skönt att få undan allt man samlat på hög och ska ta bort ”sen”? Den Magiska Dagen Sen, då allt ska hända… Jag ska fixa det under helgen, jag lovar! 😉

Kommentarer är stängda.