Allmänt, Foto

Ajajdå

20150227_164159Så här kan det gå när man arbetar på (sin) egen hand.

Det värsta med att skära sig i fingrarna är att det blöder så in i bomben – och det slutar aldrig! Speciellt inte om man håller på med mat och blöter händerna då och då, för då forsar blodet helt okontollerat. Jag har bytt plåster några gånger, men nu verkar det ha lugnar ner sig.

Jag har också hunnit med att betala räkningarna, samt köpa ett par böcker online. En e-bok, som var ett misstag. Det var ju en ljud-bok jag hade tänkt köpa! Nå, jag tog helt enkelt en (annan) ljudbok också – så nu har jag en bok på plattan, en i mobilen och en i MP3-spelaren. Perfekt upplägg för att blanda ihop alla historier med varandra! 😉

Shoppingivern har runnit av mig efter att räkningshögen arbetats bort. Jag har ju kläder, ganska gott om sådana, dessutom. Då får det vara hur mycket rea det vill. Inte ens en ny dammsugare behöver jag shoppa, då den fungerar igen efter att ha fått svalna en vecka. Det går hett till när jag städar! 😉

Blåsten som härjade igår (och spred massor av torra små björkkvistar runt gården) drog med sig blötsnö, men idag har det lugnat sig – både med blåsten och snön. Jag har nödtorftigt sopat av bron, men tvekar om jag ska skotta resten av gården. Om det fryser på kan jag få iskana över hela gården igen.

[tags]fingrar, shopping, böcker, blötsnö[/tags]

2 kommentarer på “Ajajdå”

  1. Jag har en gång i tiden lyckats med konststycket att dela min vänstra tumme på längden till en bit nedanför nageln. Kan skriva under på att det blödde!

    1. Oh-aj-aj-aj! 🙁 Långfingret går ju att hålla utanför – i viss mån – men tummen är ju alltid inblandad!

Kommentarer är stängda.