Allmänt, Dagens outfit

Torsdag

Det är lite kallare väder idag. Inte mycket, men gråare och inte över noll – än så länge. Det verkar som att gråvädret ska hålla i sig någon dag, kanske med lite snö som tillbehör. Vi får väl se. Så är det ju när det är vår, eller vårvinter. Lite av båda årstiderna.

Min ”matutmaning” (gårdagens tre punkter) går hyfsat bra! Jag slarvar lite med grönsakerna, men försöker komma ihåg att lägga till dem så gott det går, och gör mitt bästa för att fokusera på att tugga maten ordentligt. Mindre portioner försöker jag också komma ihåg. Jag är ju uppfostrad att inte lämna mat på tallriken, så jag äter automatiskt upp allt jag tagit, även om allt tuggande gör att jag känner mig mätt innan tallriken är tömd.

Under en längre tid (flera månader) har jag haft problem med att blogga från mobilen. Idag kom jag på att prova blogga utan att lägga till en bild, och då kom inlägget minsann fram i god ordning! Hmmm. Jag kanske måste uppdatera min WP-installation, men jag vet ju hur det brukar gå: totalt kaos och jag får kontakta webbhotellet för att komma till rätta med problemet… Kan ändå vara värt ett försök under helgen – vi får se. 🙄

Jag har även annat jag behöver göra under helgen. Det var ren tur att jag tog mig till jobbet i morse, då jag var nära att bli begravd under ett berg med smutstvätt som lagrats bredvid sängen. Eftersom mina blå påsar med ren, ovikt, tvätt brer ut sig över sovrummet, fanns det ingenstans annat än på höjden för smutstvätten att samlas. Så kan det gå. Om jag verkligen försöker, kanske jag orkar börja släpa ner tvätt till tvättstugan redan ikväll.

Dagens outfit, för den som undrar, går åt det turkosa hållet. Turkos kofta över turkosmönstrad top – och så vinröda jeans till… Jag vet; jag har verkligen inget sinne för smak, men det är åtminstone rena kläder. Det är ändå ingen som bryr sig (annat än jag). *rycker på axlarna*

[tags]vårvinter, mat, mobilblogg, tvätthelvetet, turkos[/tags]

2 kommentarer på “Torsdag”

  1. Jobbigt det där med att förändra sina matvanor. Men när man väl är inne i det så är det ju hur lätt som helst. Ändå faller man tillbaka till sina gamla vanor. Underligt. Men det där med att äta på mindre tallrikar är nog inte så dumt. Jag har jättestora tallrikar. Sen kan man kanske äta med barnbestick också. Såna där i plast. Ingenting fastnar på dom 🙂 Lycka till med tvätten!

    1. Jag kanske skulle prova att äta med pinnar? Eller fakir-varianten: med en pinne? 😆

Kommentarer är stängda.