Allmänt, Foto

Fasta

wpid-20140523_074935.jpg

Jag har varit på provtagning i morse – eller kanske det heter provlämning, då det var jag som fick lämna ifrån mig blod? Jag tog inget. 😉

Fastande, stod det på kallelsen, varken mat eller dryck efter midnatt. Alltså, en morgon utan kaffe är verkligen inget jag vill vara med om. Som tur var, gick provtagningen snabbt, så jag kunde ila iväg till jobbet och kyssa kaffemasken ta mig en stärkande kopp kaffe. Gissa om det behövdes?!?

Vanligtvis äter jag inte frukost, dricker bara kaffe, men just idag – bara för att jag inte fick – var jag JÄTTEhungrig hela morgonen. Och törstig! Och kaffesugen! Paradoxalt nog tror jag den timmen som försvann i tisdags morse kom tillbaka idag, för tiden släpade sig fram innan det var dags åka till provtagningen… 🙄

Ja, ja. Jag kommer nog att överleva den här dagen också. Lite mera kaffe, bara, så blir jag god och glad igen!

[tags]provtagning, fastande, kaffe[/tags]

2 kommentarer på “Fasta”

  1. Känner igen det där. Frukost är något jag får tvinga i mig, men när det ska lämnas prover är det helt olidligt att inte få äta frukost.

    1. Visst är det typiskt? 😉

      Men jag saknade verkligen kaffet! För att inte tala om hur vattenkranen lockade på mig…

Kommentarer är stängda.