Allmänt, Foto

Diskriminering

rökrutan

Jag var glad och nöjd igår, då ljugarbänken till rökrutan på jobbet dykt upp under helgen. Det gick snabbt över idag…

När jag kom ut, stod tre gubbar och dividerade om hur glaskuren skulle tas bort!?! 😯 Där kommer en liten byggnad att uppföras istället, som inte har något med rökning att göra. Kuren tas bort, oklart om den ”bara” flyttas eller om den försvinner helt. Somliga (läs: arbetsledaren) är det omöjligt att få ett vettigt svar ifrån, då han bara retas… 🙄

Det är ren och skär diskriminering av oss rökare, men vi är ju vana att jagas och få flytta på oss. Värt att tänka på (för den lilla ”raringen”) är att om rökrutan ställs för långt bort kommer alla rökare att samlas under entrétaket när det regnar/ snöar, för att slippa bli blöta. Det var liksom därför vi fick en glaskur inom rimligt avstånd från entrén en gång i tiden.

Idag har jag som mål att öppna den senaste veckans post, som bara blivit liggande i en hög på skrivbordet. *suck* Sedan har jag diverse ärenden jag samlat på mig, som måste åtgärdas. Helst redan förra veckan, ungefär.

[tags]ljugarbänk, rökruta, flytt, post[/tags]

2 kommentarer på “Diskriminering”

  1. Jag snusar på mitt arbetsrum. Kan du inte röka på ditt arbetsrum? Vad ska du ute i luftföroreningar att göra?

Kommentarer är stängda.