Allmänt

Firande

Nationaldagen har jag firat genom att åka till min kompis S och fika med henne, och hennes familj – de som var hemma. Dagen började bra, med sol och lite blåst, för att sedan bli gråare och gråare – och nu regnar det. Härligt mysväder, tycker både jag och katterna!

Det blev ingen rabarberresa till L igår, då B med familj hade andra planer. Jag har bestämt mig för att istället tröstshoppa online, om jag ids och om jag hittar något jag vill ha. Jag tog nämligen en titt på den (fortfarande) ovikta tvätten och insåg att en del förnyelser behöver göras… 😉

Mitt nyinköpta köksbord ligger fortfarande i bilen och väntar på att bli inburet. Det är lite av Moment 22 där: jag vill städa ur köket ordentligt innan jag tar in bordet, men behöver köra undan skrot med bilen som är fylld av ett bord. Hmmm.

Dessutom behöver jag bärhjälp för att inte kantstöta bordsskivorna allt för mycket när jag ska bära dem uppför bron. Kartongerna är ganska tunga, och de är inte speciellt greppvänliga – bara släta lådor utan urgröpta ”handtag”.  (Läs: jag kommer alltså att tvinga A att bära in dem åt mig. Kanske med hjälp av mig.)

UPDATE
*suck* Shoppingen gick inte alls. Jag kollade runt på de sidor jag brukar shoppa ifrån, och hittade bara fula kläder. Modet och jag är inte riktigt överens numera, då jag inte ens hittar en t-shirt jag vill ha!?! Jag var nog inte på rätt humör den här gången.

[tags]nationaldag, onlineshopping, Moment 22, kartonger[/tags]

2 kommentarer på “Firande”

  1. Ja, det är riktigt illa när både garderober och affärer är fyllda av ”ingenting att ta på sig”…

    1. Eller också är det ett tecken på vilken sommar jag förväntar mig: jag kom på mig själv med att söka efter snygga fleecejackor…

Kommentarer är stängda.