Allmänt

Inte den här gången heller

Jag försökte verkligen ta mig själv i kragen under helgen för att ta itu med tvätten – både den tvätt som skulle tvättas och den som skulle vikas. Nä-häpp. Det gick inte. Så oväntat. Ha ha haa. 🙄

Då har jag allt det roliga kvar att göra under veckan istället, för nu börjar jag verkligen närma mig smärtgränsen vad gäller underkläder. ”Hel & ren under” är vad som gäller, även om det ovanpå kan vara något luggslitet. (För att inte tala om bäraren av plaggen, men det är en annan femma.)

Måndag, med handla-mat-för-hela-veckan på schemat. Jag har varierat mig en aning och försökt plocka bort rätten ”rester” från menyn den här veckan. Vi får väl se hur det går. Nu blev det div snabbmat (hammisar o varmkorv) istället, och de är inte roliga dagen efter.

Det är så himla tråkigt att försöka bli inspirerad från reklambladens erbjudanden så här års, för de verkar tro att alla bara grillar hela tiden. Det är grillmat på längden och tvären. Jag har inte ens funderat på att plocka fram grillen än! Jag vill laga ”riktig” mat, inomhus, inte stå ute vid grillen i regn och blåst – och kyla.

Herregud, tänk om det skulle bli EN enda dag med tvåsiffriga plusgrader! När jag kollade på kläder online under helgen, kom jag på mig själv med att söka efter en ny snygg fleecejacka, koftor, stickade tröjor… Japp. Sommarkläder, minsann. Och jag är inte den som är frusen av mig, jag lovar.

Men jag ska inte klaga. Lite sol skulle sitta fint, bara det inte blir lika varmt (lika länge) som förra sommaren. Den var olidlig. Alla klagade, t o m de som alltid vill ha sol & värme. Då sökte alla efter svalka, speciellt nattetid. Jag lovprisade min (i allra högsta grad omoderna) takfläkt i sovrummet – utan den hade jag inte klarat sommaren.

[tags]tvätt, veckomatsedel, grilla, kyla, svalka[/tags]