Allmänt

Torsdag?

Jag är – som vanligt – dagvill även denna vecka, men har istället börjat gå bakåt i tiden. Började dagen med att tro det var fredag, backade snabbt till torsdag, men backade för långt – så nu tror jag det är onsdag… Inte lätt att vara jag ibland. 😉

Det är – som vanligt – mycket att göra på jobbet. Dessutom håller vi på att lära upp vår sommarvikarie, så den stackaren har snart nött ut mattan in till mitt rum. Hon har fått göra en del av mina sysslor och där är mycket ”special”, kan jag tala om. Jag har ibland svårt själv att hålla reda på allt och alla och när och var och hur. 🙄

Nu vet jag inte om jag väntar besök idag eller först imorgon, då jag bokat in det under morgonen och har sett på fel dag i almanackan. Det är typiskt att jag vimsar till det innan semestern, men jag har ju ännu en vecka på mig att rätta till saker och ting. (Det var väl den här veckan jag bokade in besöket??? 😯 )

Planen för veckan var ju att ta mig ner i tvättstugan, men på kvällarna sover jag djupt på soffan framför TV:n – UTAN att vara pigg när jag vaknar mitt i natten. Då bara vänder jag på mig och somnar om igen. Jag får ingenting gjort hemma, absolut ingenting.

Just nu känns t ex ”att tömma diskmasken” som ett oöverstigligt projekt, trots att jag vet att det bara tar ett par minuter. Jag skulle hinna medan kaffet kokade, om jag verkligen tog mig för att fixa det.

Vilken tur jag snart har semester!

[tags]dagvild, special, besök, planering[/tags]

2 kommentarer på “Torsdag?”

  1. Då slår jag dig. Jag hade tisdag idag. Fick ett mail om att det var fikabröd och undrade varför vi skulle fika en tisdag när vi normalt alltid har fikabröd på torsdagar.

Kommentarer är stängda.