Allmänt

En snabbis

Det är fredag och solen skiner! Ingen värme, förstås – det hade varit att vänta sig för mycket. Solen gör mig lite gladare ändå! Mungiporna uppåt, istället för hängandes i kors under hakan. (OK, hakorna, men nu ska vi inte grotta ner oss i detaljer. :mrgreen: )

Jag och E har planerat ett morgonkaffemöte* någon dag nästa vecka, då jag går på semester efter midsommar. Sedan är det hans tur att vara ledig när jag kommer tillbaka, så vi bör passa på nu innan vi glömmer vad vi ska göra. Vi har en Plan… 😉 OK, en Plan om en Plan, men det är på gång.

Dagen till ära har vi blivit bjudna på hembakt tårta av en medarbetare (från en annan avdelning) som slutar idag. Lite sorgligt, men samtidigt roligt för henne. Hon har blivit headhuntad till det nya jobbet, så det är bara att gratulera! 😆

[tags]fredag, sol, planering, tårta[/tags]

*) Jag börjar alltid arbetsdagen med att gå ner och ta mig en slät kopp kaffe med IT-grabbarna varje morgon, då vi skvallrar och svamlar diskuterar dagens ärenden. E och L brukar också ansluta sig, så det är ett perfekt tillfälle för E och mig att Planera, där och då. Hinner jag upp på kontoret så är det nämligen kört – telefonen och besökare (och för all del även medarbetare) tar all min tid sista veckan innan semestern.