Allmänt, Foto

Tidsoptimist

20150712_093455Till någon nytta?

Jag är en obotlig tidsoptimist, och tror alltid att jag ska hinna både det ena och det andra på hur lite tid som helst. Nu ska jag försöka bli en ”listig” människa istället, med listor att pricka av för att inte missa något. Jag ska försöka göra saker i rätt ordning, inte låta slumpen styra för mycket.*

Därför ”offrar” jag en av mina anteckningsböcker (noga utvald bland det tiotal som ligger vid datorn) för att göra listor i – en sida för varje rum/uppgift. Sedan är det bara att riva ur (och börja om på nytt…). Så är tanken. Vi får väl se. Jag har inte börjat skriva någon lista än, men jag kommer nog igång med det snart.

Vad som häftat av mig en lång stund på morgonen är en nedladdning och installation av ett tillägg jag skulle ha till bloggen. Det. Tog. Tid. Och när det väl var nedladdat och installerat, visade det sig att det inte fungerade! *morr*

Jag får inte glömma att skriva att jag fick en röding öring fisk av min favoritkarl igår, så dagens middag är räddad! 😉

UPDATE
Fisken var en regnbåge, alltså en forell.

[tags]tidsoptimist, listor, tillägg, fisk[/tags]

*) Jag börjar ofta i ett rum och vimsar sedan vidare till nästa, kommer på att något ska hämtas i källaren eller på vinden, hittar något där som behöver åtgärdas, och hittar så småningom tillbaka till där jag startade – och förstår inte varför allt är en enda röra efter min framfart… Jag har ju städat?!? 🙄