Allmänt

Vilsen

Jag kände mig lite vilsen när jag skulle gå ut och röka under kaffepausen. Rökkuren var borta – med fimpburk och allt!?! 😯

Det har hörts rykten (innan sommaren) att kuren skulle flyttas till en busshållplats som håller på att anläggas i ett bostadsområde, så det är väl det som har hänt. *rycker på axlarna* Nu fick jag inte ta ett ordentligt farväl av den, men jag kommer nog att överleva även detta uteblivna avsked… 😉

Palt är f-a-r-l-i-g-t, väldigt farligt! Efter att ha tryckt i mig den stekta palten till middag igår, föll jag i paltkoma hela kvällen.* Egentligen hade jag behövt diska, men sparade det roliga till ikväll istället. 🙄

Jag ska nog hinna klämma in det mellan mina TV-serier, då just tisdagarna brukar vara fyllda med sådant jag verkligen vill se. Men det märks att det är sommar även i TV-tablåerna, så jag har fått fler gluggar i tittandet än jag hade tidigare.

Ikväll ska det bli hemgjorda hamburgare till middag. Så är planen, men den kan ändras med kort varsel. I vilket fall som helst, så köpte jag en ny dressing jag aldrig provat tidigare: bacondressing?!? Den ska bli intressant att smaka! 😉

[tags]rökkur, avsked, paltkok, disk, TV, hamburgare, dressing, bacon[/tags]

*) Det är i o f s inget ovanligt att jag sover bort kvällarna, men jag kan skylla på palten den här gången. 😉