Allmänt

Lördagsnöje

Det roligaste jag hittills upplevt idag är den smått sjösjuka känslan jag får av datorglasögonen… 😉

Oftast ligger de kvar i väskan, även på jobbet där jag ändå sitter framför datorn hela dagarna. Jag stirrar ju inte bara på skärmen, utan har en massa (handskriven) text på papper bredvid mig, som ska skrivas in i datorn. Därför brukar jag inte byta glasögon på jobbet, även om det kanske skulle behövas.

Optikerbesök är inbokat i slutet av månaden (när lönen har kommit) så jag får nya glasögon. Den här gången tar jag bara vanliga, inga datorglasögon. Dels ser jag bra på skärmen med datorglasen, dels är mina ordinarie glas väldigt repiga och har nötta bågar. Jag behöver fräschas upp till hösten! 😉

Provade kika in på mina klädshopparsidor, men… Det märks att hösten är på väg. Svart och grått, lite vitt, och ännu mera svart. Färgsprakande, eller hur? Jag gillar inte att klä mig i svart, så jag avvaktar med att beställa kläder. Alternativt ser jag om det finns kvar något jag vill ha från sommarrean – där kan det finnas färg.

På tal om sommar; nu tror jag att jag kan plocka ur myggfönstren och stänga igen för gott den här säsongen. Det är 15 grader inomhus sedan jag haft öppna fönster under natten. Åtminstone köksfönstret kan jag stänga, men sovrummet får fortsätta att vara friskluftsventil ett tag till. Jag sover ju så gott när det är svalt!

[tags]glasögon, shopping, höst[/tags]

2 kommentarer på “Lördagsnöje”

  1. Aldrig förstått det där. Hur repar man glasögon? Själv känner jag mig uppfräschad av rakat huvud, lurvskägg och kommande glasögon (förhoppningsvis får jag dem måndag). Farbror all in.

Kommentarer är stängda.