Allmänt, Foto

Inte helt oväntat

150817-vissen-blommaMin före detta blomma

Semestervikarien A har skött om min blomma hela sommaren, pysslat med den, vattnat den, varit orolig för odjuren (löss? spinn?) som började krypa omkring i den, o s v. Idag märks det tydligt att hon slutat… 😉

Jag har vattnat blomman nu, men tror den är långt bortom gränsen för all räddning. Somliga har gröna fingrar, men inte jag. Jag är snarare känd för att ta död på blommor i en rasande fart.

Under helgen har jag hunnit med ett kräftkalas, tillika tjejkväll – och vi hade jättekul! Mer skratt åt folket! 😆 Dessutom har jag varit en sväng till syrran och min favoritkarl 😉 och vinkat av dem, då de åker bort imorgon och blir borta flera veckor. *inte alls avundsjuk nejdå inte alls*

Måste försöka komma på en matsedel även denna vecka, men saknar – som vanligt – all inspiration. Nå, jag kommer inte att svälta, om inte annat så överlever jag länge på smörgås, men det är roligt att äta lagad mat någon gång. Eftersom vädret verkar bli soligt hela veckan, kanske jag skulle satsa på något att grilla? Hmmm. Vi får se.

[tags]blomma, kräftor, matsedel[/tags]

4 kommentarer på “Inte helt oväntat”

 1. Jag slänger blommor när jag är trött på dem och vill ha nya. Slänger levande blommor. Hur tar man död på krukväxter? Det är väl… en omöjlighet?! Måste komma ihåg att i dag plantera skotten som stått ett par veckor i vatten. Ja, de ynglar av sig.

  1. Dina blommor frodas lika vilt som skägget?
   Det är kanske därför jag inte lyckas med krukväxterna: inget skägg, inga blommor.

   (Jag har bara anlagt morrhår, ett på var sida, för att matcha katterna.)

 2. Vissa tycker att man bara ska göra det man är bra på och sedan komplettera och omringa sig med människor som kan det man är dålig på och inte vill lära sig. Låter som att blommor är en sådan sak som du bör ta hjälp av en kollega!

  1. Haha – det har du rätt i! Levande blommor är verkligen inget för mig! 😆

Kommentarer är stängda.