Allmänt

Söndag kväll

För den som undrar hur det gick med shoppingen jag tänkt mig i L i fredags, så kan jag bara beklaga. Jag ballade ur och åkte direkt till gossarna efter att ha hämtat (och betalt) glasögonen. Detta trots att jag hade en lång lista med saker jag skulle köpa ute på shoppingområdet S. 😯 Nå, jag får väl fara en annan gång.

Räkningarna är nu betalda, för det hann jag inte med innan resan till L (en starkt bidragande orsak till att jag höll inne med shoppingen). Egentligen vet jag inte riktigt hur mycket (eller lite) pengar jag har att röra mig med förrän efter månadsskiftet, då jag har en massa autogiroavdrag som kommer att belasta kontot olika dagar under den kommande veckan. Men sen vet jag! 😉

Mitt gamla köksbord, plus det ouppackade jag köpte på IKEA i våras, är sålt. Det tog typ 10 minuter innan första intressenten började höra av sig, och efter två timmar var allt sålt. Då hann jag både laga och äta middag under tiden, så det gick verkligen snabbt! 😆

Frågan ikväll är om jag ska hoppa i duschen för att vara klar för morgondagen redan ikväll, eller om jag ska piffa till mig först imorgon. Den där s k supermånen, kombinerad med blodmåne, är ju nästan värd att stiga upp tidigt för att se. (Mellan 04:10 och ca 05:30 skulle den synas, enligt vad jag hört.) Om det inte är mulet, förstås, för då har jag stigit upp tidigt i onödan. :mrgreen:

[tags]shopping, betala räkningar, annons, supermåne, blodmåne[/tags]