Allmänt, Foto

Försoven

*grmpfh*

Jag försov mig i morse. Vet inte ens om väckaren ringt och jag råkat slå av den istället för att snooza, eller om den inte alls ringt över huvud taget. 🙄

Trots att vi har flex, så jag inte behöver jäkta, så blir ändå hjärnan kvar på kudden resten av dagen… Man liksom hoppar upp och glömmer väcka den. Som tur är har jag inga (planerade) möten idag, och kan styra upp en del sorteringsarbete som är ren terapi en sådan här gång.

För att inte tala om det uteblivna morgonkaffet. *morr* Helst ska jag hållas i ett madrasserat rum tills jag fått min första mugg med färskbryggt kaffe – åtminstone någonstans där jag slipper människor. Det första morgonkaffet ska drickas under andakt, med tystnad och i lugn och ro. Inte i fikarummet på jobbet, med skrällande kaffemaskin (det skramlar när den maler bönorna) och en massa äckligt pigga människor.

151105-not-a-morning-person

Mornings – we’re not all built for them…

[tags]försovning, morgnar, kaffe[/tags]