Allmänt, Foto

Trösterikt

2015-11-11 12.47.57Tröst i survädret

Som en liten tröst i tillvaron ”råkade” jag plocka med mig en chokladkartong hemifrån när jag varit hem och lunchat… Det var inte helt fel, kan jag säga! 😉

Egentligen väntar jag på en annan godisleverans, direkt till jobbet, men hon som skulle ta med den lådan glömmer den varje dag. Jag hinner ju jobba upp ett godisbegär på morgonen – och så blir jag utan! 😯 *hmpf*

Ute faller snön. Den är betydligt blötare nu än den var i morse, så det är nog bara slask kvar när det blir kväll. Jag saknar min bilborste, den jag brukar sopa snö från bilen med. Det är bra att få av all snö från bilen utanför garaget, så slipper jag plaska i resterna inne i garaget imorgon bitti. Borsten finns någonstans, men jag vet inte riktigt var.

Finessen med borsten är den har ett (visserligen kort) skaft, så jag får bort snön från bilen utan att behöva luta mig mot de leriga bilsidorna. Visst tvättade jag bilen för inte-så-länge-sedan men det syns inte nu. Slasket har skvätt långt upp mot taket när jag har varit ute och kört.

[tags]godis, choklad, blötsnö, slask[/tags]