Allmänt, Foto, Katter

Första snön

2015-11-11 07.14.05Gammelkatten var ute när det började snöa

Jepp. Idag kom den: den första snön för säsongen. Det var på tiden.

Självklart började det snöa efter att madamen gått ut för att göra det hon behövde göra utomhus, och sedan höll jag inte på att få in henne. Froppisen vaktade ju i dörren och tänkte inte släppa in sin fiende så enkelt…

Nåja, om B & co kommer till helgen, så kommer katterna att enas i kampen mot fienden: lille J, och till viss del även lille E. Då kan kattrackorna t o m råka sova i samma säng, bara för att hålla sig undan små klåfingriga barnahänder. 😉

Frågan idag är: palt eller pyttipanna till middag? Jag har förvarnat A att menyn kan komma att ändras, beroende på vilket humör jag är på när det är dags för middag. :mrgreen:

[tags]första snön, katter, barnbarn, middag[/tags]