Allmänt, Foto, Katter

Blötsnö

2015-12-01 07.33.19

Gissa vem som lämnade bilen utanför garaget igår? 🙄

Planen var att köra bort returpapper och annat krafs efter middagen, men jag iddes inte – och då gick det så här. Det var mysigt att försöka skotta fram bilen på väg till jobbet i morse. Eller kanske inte.

Den nederbörd som kom igår var blötare, nästan som regn. Den hade börjat rinna av från bilen, när det växlade till något kallare väder, och alltså mer snöliknande nederbörd. Nå, hellre lite vitt på marken än att det regnar bort.

Den uppmärksamme ser förstås kattspåren som smugit över snön i nedre högra hörnet av bilden. Faktiskt har BÅDA katterna varit ut och gjort det-som-behövde-göras. Inte på samma gång, förstås, men ändå. (Jag är fortfarande smått chockad av att froppisen ville gå ut – i det här vädret – men hon slutar aldrig att förvåna mig.)

Ljuv lycka! Eftersom jag sov några timmar på kvällen igår, var jag pigg i natt och upptäckte att Law & Order: Criminal Intent är tillbaka på en av alla mina kanaler! Visserligen har jag sett alla avsnitt tidigare, men det är ett tag sedan.

Tyvärr upptäckte jag även att grannhunden – som jag drabbats av för alla mina synder – kan skälla hur länge som helst, även om klockan är halv två på natten. 🙁 Mina instinkter säger mig att det inte var ståndskall på älg, utan snarare på takras eller ekorre.

[tags]blötsnö, återvinning, katter, Law & Order: Criminal Intent, hundjävel[/tags]