Allmänt, Foto

Plötsligt

2015-12-02 12.08.00

Plötsligt kom vintern! 🙂

Den blöta snön blev kallare och ligger kvar. Träden är täckta av vitt fluff. Nu börjar det kännas som att julen snart är på gång.

Jag ska försöka hinna ta en bild av allt det vackra innan blåsten tar ner snön från träden, men jag lovar inget. Dessutom har jag en gåta åt er, som snart ska avslöjas. Måste bara få den på bild först. *he he*

Bara för att jag råkade jobba över en timme igår, så satt svägerskan E hos mig när jag kom hem (A släppte in henne, eftersom jag bjudit honom på middag). Det blir så ibland; man får sådant flyt i jobbet, att tiden bara rusar iväg medan man försöker hinna klart uppgiften så länge allt går så himla bra.

Nåja, det blev fika (E hade bakat på ICA) och sedan middag (när E farit – hon hade ätit innan hon kom) där A och jag enades om resterna, vem som skulle ha vad. Dagens middag är ett experiment, en helt ny ( = tidigare oprövad) rätt i Snigelskalet! Få se om A törs komma och provsmaka… 😉

[tags]snö, vinter, bilder, besök, middag[/tags]