Allmänt, Foto, Katter

Aaahhh!

Shoppingsuget är botat, min börs är tömd och köket är fullt av kassar med saker som väntar på att packas upp!

Det var lite chockartat att köra igår. Jag har ju inte varit ute på vägarna* sedan det blev vinterföre, så det kändes väldigt annorlunda mot hur väglaget var senast jag var ut och körde. Vad som är mest irriterande är de bilar som lägger sig tätt bakom. Har de aldrig hört talas om bromssträckor? Speciellt på vinterväglag? *mutter mutter*

Det blev – som ni säkert förstår – en IKEA-resa på min lediga dag igår. Plockade upp syrran och min favoritkarl i K och åkte sedan utomlands. Det var riktigt spännande – men vi blev inte stoppade i tullen, även om bilen före oss blev det.

Efter en snabb och skoningslös shopping i grannlandet, åkte vi tillbaka till rätt sida av gränsen och betade av affärerna där. Då vi startat tidigt, avrundade vi shoppingen med IKEA:s julbord som sen lunch/tidig middag.

Det är konstigt. Även om jag inte ska ha något särskilt från IKEA, så ramlar det ändå ner en massa bra-att-ha-saker i vagnen?!? Jag har ju pippi på handdukar, så man kan tro att jag aldrig tvättar, utan bara slänger de gamla och köper nya… 😉 Riktigt så illa är det inte, men jag gillar när det dyker upp nya modeller, färger och mönster att prova.

Det blev en lååång dag innan jag var hemma igen, så jag orkade inte plocka upp varorna från kassarna på kvällen. De stör ju ingen när jag är på jobbet, så jag får ta hand om allt ikväll, eller under helgen. Imorgon, när jag är hemma medan det är ljust, ska jag sätta upp ljusslingan jag köpt till altanen.

Jag har fått årets första julklapp, till både kattrackorna och mig!

2015-12-03 18.56.41LED-ljus, så brandfaran är minimal

Eftersom jag brukar beklaga mig över grillade kattsvansar, såg syrran till att minimera den risken en gång för alla! 😆 Nu ska jag bara söka fram lämpliga ljusstakar** att placera dem i, så blir huset julpyntat på nolltid.

[tags]shopping, IKEA, vinterföre, LED-ljus[/tags]

*) Den lilla svängen till och från jobbet räknas inte. Jag hinner ju inte få upp farten på den sträckan. 😉

**) Hör och häpna: jag köpte inga ljusstakar på IKEA den här gången! Jag anser mig ha tillräckligt många vid det här laget…