Allmänt, Foto, Katter

Smaskens

Mitt fackförbund bjöd på Afternoon Tea på caféet här bredvid igår kväll, efter jobbet. Det var hur smaskens som helst, och vi rensade faten i allt långsammare takt. De första faten lät bara ”schwoop” så var de tömda, men på slutet orkade vi inte allt som bars in. 😉

Under natten har det kommit ett tunt lager snö, men det har – tack och lov – inte regnat här. Inte än, är väl bäst att säga, då det verkar ha blivit blixthalka vid kusten. Ett par avåkningar redan tidigt i morse. 😯

Froppisen lekte ”obeslutsamma leken” med mig i morse; gå ut eller inte gå ut? Hon ändrade sig varje gång jag öppnade/stängde ytterdörren. Madamen, däremot, fick jag väcka och försiktigt puffa ut genom dörren, yrvaken och med oputsad päls. 😉

Morgonrutinerna låter värre än de är. Froppisen går inte att putta ut genom dörren, hon är för snabb och smidig för mig. Madamen vet jag att hon vill gå ut, men hon är morgontrött. Väl ute piggnar hon till och gör det som behöver göras, så jag brukar hinna ta mig en rök medan jag väntar på att hon blir klar. (Sedan kommer hon in och vill ha frukost.)

Jag är själv väldigt trött och seg idag. Inte bra, eftersom jag ska hålla i ett möte redan under förmiddagen. Kaffe. Jag behöver kaffe.

wpid-20140915_073526.jpg

[tags]afternoon tea, snöfall, katter, möten, kaffe[/tags]

2 kommentarer på “Smaskens”

Kommentarer är stängda.