Allmänt, Foto

Heminredning

2016-01-09 20.26.25Jag har ägnat mig åt heminredning. Varje hushåll med självaktning bör ha citroner och/eller lime strategiskt placerade inom synhåll för alla närvarande. Katterna är inte ett dugg imponerade, men jag hoppas jag kommer ihåg att använda alla dessa citrusfrukter* innan de skrumpnar, när jag nu har dem inom synhåll.

Annars har de lätt för att dö grönsakslådedöden i mitt kylskåp, eftersom grönsakslådan inte är genomskinlig. De hamnar under annat och upptäcks när jag rensar (när något börjat lukta)… Jag har t o m planerat ett egenkomponerat recept med lime för morgondagen! 😯

Detta ägnade jag mig åt igår, istället för tvätten… Ja, ni vet hur det brukar bli. Jag har laddat in massor med intressanta (?) poddar att lyssna på under arbetets gång, men jag tar mig inte uppför trappan till tvätten som ska vikas, eller nerför trappan till tvätten som ska tvättas. *suck*

Nu ”ska jag bara” så får vi se sedan om jag kommer igång med tvätten eller inte. Dagens väder, förresten, är lätt fluffigt snöfall och ca -10 grader. Den starka kylan höll bara i sig någon dag innan den försvann – och det gör inget.

[tags]heminredning, citroner, lime, undvika tvätt[/tags]

*) Planen är en tillbringare med vatten i kylen, smaksatt med gul eller grön frukt. Och det är INTE det som är mitt egenkomponerade recept! Lite mer än så kan jag faktiskt.