Allmänt

Lunchfrid

Jag tog med mig matlåda till jobbet idag, för att slippa kallstarta bilen ett par extra gånger under dagen. Det räcker så väl att jag ska göra några start och stopp innan jag kommer hem ikväll.

Även om jag sett fram emot att sätta igång med dieten igen (faktiskt!) så planerade jag att ta sen lunch, för att slippa vara trevlig mot någon i fika-/ lunchrummet. Det hjälpte inte, jag fick ändå lunchsällskap. 😉

Oftast åker jag hem och lunchar med katterna, men nu kunde jag planera (redan igår – kors i taket!) vad jag skulle äta idag, så jag tog med mig maten. Det verkar inte mycket, ett kokt ägg och tre hekto djfr gröns, men när jag tuggar maten länge och väl blir jag alldeles proppmätt och uppblåst i magen.*

Jag behöver känna mig nyttig, speciellt idag. Så här är det:

Vi har flera olika toaletter på jobbet, och i morse besökte jag den som ligger längst bort (som jag vanligtvis inte använder). Den har helfigursspegel – och det var en deprimerande syn… 🙁 Om jag inte var motiverad att fasta innan det besöket, så är jag det definitivt efteråt!**

*suck*

[tags]diet, 5:2, spegel[/tags]

*) Det går bra att kalla mig ”uppblåst”, det bjuder jag på! 😆

**) Det finns en anledning till att jag inte har någon helfigursspegel hemma.