Allmänt

Lördagspyssel

Idag roar jag mig med att lyssna på Norrlandspodden i min MP3-spelare. Intressant, verkligen intressant! 🙂

Det gör jag under tiden jag sysslar med diverse hushållssysslor: jag har tagit upp torr tvätt från källaren, sorterat smutsig tvätt i högar och börjat mata tvättmasken med de högarna. Dessutom har jag tömt och fyllt diskmasken, samt handdiskat de grytor som inte tål diskmask.

Lite snö har jag sopat och skottat, då det var plusgradigt under förmiddagen. Bron, balkongen och altanen är numera snöfria. Nu sitter jag och rippar en CD-bok till MP3, vilket inte var det lättaste att komma igång med, sedan jag uppgraderat till Windows 10. 🙄

Katterna har slagits, sovit, ätit och slagits igen. *suck* Inte ens madamen vill gå ut när det rasar snö från taken, även om det nu frusit på lite grann så det slutat rasa.

[tags]Norrlandspodden, hushåll, tvätt, disk, snö, Det som inte dödar oss, David Lagercrantz, katter[/tags]