Allmänt

Pusskalas

Jag har varit och pussat gossar under helgen! Små, bedårande gossebarn, i ca-två-och-ett-halvt-års-åldern och ungefär-nio-månaders-åldern. 🙂 Bedårande, helt enkelt bedårande! 😆

Dessutom passade jag på att inspektera villan, som är så fin – och oväntat rymlig. Det syntes att det var gott om plats, även om det fortfarande stod flyttkartonger överallt och ett ouppackat set med kyl & frys, m m.

Jag har bara lite problem med att villan står på ”fel ledd” – jag var inte helt säker på att jag hittat rätt, när jag först kom dit. (Självklart var just den gatuskylten översnöad, så jag kunde inte se om det var rätt gata.) Mina mormorsinstinkter ledde mig dock rätt, så jag hamnade i rätt hus på första försöket. 😉

Även om jag var svårt sugen på att åka dit på lördagen, så hade jag kollat vädret, och insåg att en rejäl snöstorm var på väg. Mycket riktigt kom mängder av kallsnö ( =snörök i massor) på lördagseftermiddagen/ -kvällen, men det plogades snabbt undan till söndag förmiddag.

Däremot hade jag inte räknat med att det skulle bli repris av det vädret på söndagen, men det kom aningen mindre med snö då. Jag hatar att köra i snörök, även om det är färre långtradare efter vägarna under helgerna.

I morse var det plusgrader så snön på gården och infarten (som jag inte skottat bort) är blöt och tung… Ja, ja. Det tinar ju bort till våren. 🙄

Annars har jag inte gjort så mycket utöver det vanliga under helgen. Jag hade större planer än arbetslust, så tvätten är fortfarande ovikt. (Surprise, surprise, liksom… 🙄 )

[tags]barnbarn, mormor, villa, snörök[/tags]