Allmänt

Fredag morgon

Äntligen fredag! 🙂

Samtidigt som jag tycker det är skönt att det är fredag, så har veckan gått alldeles för fort. Jag har inte riktigt ”hunnit med”, och att jag flyttade min fastedag gjorde inte saken bättre. Jag är ju kroniskt dagvill. 🙄

Jag hade både sonen A och brorsdottern A på middag igår. Det blev inte köttgryta, utan jag skar upp köttbiten i lagom kotletter som stektes i ugnen medan grönsaker och rotfrukter kokade ihop på spisen. Gott, och kanske en aning nyttigt. 😉 (Och massor av rester. Jag får äta det hela helgen.)

Ikväll ska jag åka förbi och hämta svägerskan E, då vi är bjudna på After Work hos syrran. Ja, OK – det var jag som bjöd in mig, och då får E också hänga med. Enligt kocken är menyn hemlig, vilket innebär att vi kan vänta oss typ vad som helst. Spännande! 😆

Dagens väder är lätt, tunn snö, vilket ökar utsikterna för snörök under kvällen. Då är det faktiskt bättre att köra förbi E, än att ta den vanliga vägen till K, eftersom det är mindre trafik efter de små vägarna.

[tags]middagsgäster, after work, snörök[/tags]