Foto, Katter

Typiskt

2016-03-10 06.46.08Ni ser väl den oerhört värdefulla fleecefilten i soffan? Äkta 9-kronors-filt från IKEA? Ni ser även katten som ligger på/mot den?

Varje gång jag är på IKEA köper jag minst två nya sådana filtar. De är perfekta i soffan, i bilen, som extrafilt i sängen, på stolar, åt små och stora barn – och katter…

Madamen har haft en färdigt inhårad filt i soffan, en filt full av (hennes eget) katthår. När prinskorvarna var här förra gången bytte jag ut den, mot en fräsch och ohårig filt – och bytte sedan tillbaka till den färdigt inhårade. Nix pix. Den fick nobben direkt.

Den senaste gången när prinskorvarna kom hit (och fick ohårad filt) bytte jag därför inte tillbaka sedan de farit. Nu duger filten minsann att ligga på! Filten som var ohårad, alltså! *suck*

Förstår ni varför jag har en uppsjö mer eller mindre katthåriga filtar i tvättstugan, som väntar på att det ska bli sommar (så jag tvättar upp alla på en gång och hänger dem på tork ute)? Förstår ni varför jag köper nya varje gång jag far till IKEA?

Jag har för länge sedan gett upp kampen mot katthåren… På tal om det: jag måste ringa och boka tid för rakning av madamen. Hon släpper så vansinnigt mycket hår, och det hon inte släpper bildar tovor istället.

[tags]IKEA, filtar, katter, katthår[/tags]