Allmänt

Ojojoj

Jag har försovit mig i morse. Rejält.

Det är så typiskt, att jag då – trots att vi har flex, så jag inte behöver skynda mig – kastar mig huvudstupa genom morgonbestyren (minus kaffet) och rusar iväg. Jag VET ju att jag inte ska göra så. Nu ligger hjärnan kvar på kudden där hemma och väntar på att jag ska ansluta… 🙄

Jag hade faktiskt En Plan. När väckaren ringde första gången ställde jag upp altandörren, med tanken att det skulle ”kyla upp mig” från soffan snabbare än vanligt. Istället har jag sovit bättre än på länge, i den friska luften som kylde ut hela nedervåningen. Nå, det är inte så kallt, bara ett par minusgrader, men golven blir snabbt iskalla.

Jag är svårt sugen på att shoppa i L och hälsa på prinskorvarna imorgon, så jag tror faktiskt jag ska slå till. Det är länge sedan jag varit en shoppingrunda. Det kan ju ha kommit in några nyheter inför våren. Nu börjar jag snart få känslan av vår, då det är både varmare och soligare än på länge. Och det snöar inte (idag)! 😉

[tags]försovning, frisk luft, shoppingrunda, vårkänslor[/tags]