Allmänt, Katter

Liten runda

Jag raggade upp min kompis C igår för en liten shoppingrunda, ända till M. 😉

Det var en ganska lagom utflykt, och vi hann avhandla en hel del i bilen på väg dit och hem. Dessutom shoppade vi – speciellt jag – en hel del fynd av sorten visste-inte-att-det-behövdes-innan-jag-såg-det. Precis som en riktig shoppingrunda ska vara! 😉

Det är jättelänge sedan jag varit dit, även om jag passerar det stället varje gång jag far någon annanstans. De flesta gånger har jag ”inte tid” att stanna till där, men oftast åker jag förbi när det är stängt.

Idag har jag planerat shopping på shoppingområdet S, då jag ska till B med familj. Jag har två affärer som måste besökas: Clas Ohlson och Djurmagazinet. Framför allt djuraffären hoppas jag verkligen har det jag behöver: torrfoder åt madamen.

Hon får ju ett specialfoder och jag glömde gå förbi i onsdags, då veterinärerna hade mottagning här på orten, för att köpa en ny påse. Nu hoppas jag de har rätt sort i Djurmagazinet, även om de inte är veterinärer. Annars finns ju alltid djursjukhuset i G, som kanske har söndagsöppet och fodret på lager?

Jag måste ringa A och kolla om han vill följa med. Inte för att shoppa kattmat, men för att hälsa på B & co. Dessutom måste jag fundera vad jag ska ha på mig… Det förpliktar att vara mormor: mjuka, icke-åtsittande kläder som klarar spillfläckar och snoriga näsor som gnids emot, utan att för den delen vara sjaskigt klädd. Jag har ett par optimala klänningar som är lätta att torka av och som är färdigt fläckiga i mönstret. :mrgreen:

[tags]shopping, kattmat, Djurmagazinet, Clas Ohlson[/tags]

2 kommentarer på “Liten runda”

  1. I somras lyckades jag faktiskt gå runt på Ikea utan att handla någonting! Inte ens ett litet ljus eller ett paket servetter…Guldmedalj på den va?

Kommentarer är stängda.