Allmänt, Foto

Nu börjar jag!

2016-03-20 12.53.42Min utevrå på altanen börjar nu ta form. På bilden skymmer det svarta bordet den svarta stolen, men jag har ägnat mig åt lite hopplock för att kunna njuta av de första soliga dagarna. Tyvärr var de inte speciellt varma, då det blåste hård nordlig vind, men om jag fällde upp huvan på jackan gick det bra att sitta ute.

Det röda på bordet är läsplattan. Helt underbar att läsa på utomhus! Att försöka fota med mobilen var inte lätt. Jag riktade in den mot möblerna och tryckte i blindo, då det inte gick att se något på skärmen. När jag satte mig (och alltså hade solen från andra hållet istället) kunde jag svagt ana ungefär vilka appar jag tryckte på, på mobilskärmen. På läsplattan framträdde texten lika tydligt som i en vanlig bok. Det ÄR skillnad!

På fredag är det Vårfrudagen, som förvanskats till ”våffeldagen”. Då ska jag prova grädda våfflor utomhus, då jag nu har både eluttag och ett bord till våffeljärnet. Det beror förstås på vädret – om det är snöstorm eller hård kallblåst så våfflar jag nog inomhus… Annars är tanken att jag ska slippa oset i köket, för en gångs skull.

Jag har lite idéer angående utformningen av min utehörna. Vi får se hur jag gör, men det kan bli en del ändringar i mina tidigare planer. *ler mystiskt* Jag kanske inte alls behöver någon gardinstång? 😯

UPDATE
Det blir ingen matsedel den här veckan. jag har inte tid/ ork/ lust/ motivation att hitta på flera rätter just nu. Det får bli som det blir, och rätt vad det är kanske jag får gäster, så jag ändå får planera om allt. 😉

[tags]altan, vårsol, uteplats, läsplatta, våfflor, matsedel[/tags]