Allmänt, Foto

Solsken i blick

2016-04-21 10.16.40Utsikten genom mitt kontorsfönster ger mig lust att klämma in en friskvårdstimme utomhus idag… Idag blåser det inte heller, vilket det gjort i går och i förrgår.

Mina fönster verkar bli en never ending story, men den här gången är det jag som ändrat mig om en sak. Få se när det blir fixat… (Vadå? Obeslutsam? Jag??? 😉 ) (Det är bara förnamnet – jag har väldigt svårt att bestämma mig.)

Jag har nu bott tre veckor på en byggarbetsplats, men Operation Uppstädning ska börja ikväll. På omvägar fick jag höra att jag kanske möjligen eventuellt kan få prinskorvarna (!!!) på besök till helgen, och då gäller det att ha (åtminstone) dammsugit och moppat golven. Vi får väl se. Det skadar ju inte att jag städar, oavsett om de dyker upp eller inte.

Och om det är vackert väder kan jag putsa mina nya fönster också! 🙂

[tags]vårsol, blå himmel, fönsterbyte, velpotta, städa[/tags]

2 kommentarer på “Solsken i blick”

  1. Putsa fönster…så tråkigt, tycker jag för det följer med så mycket omkringstök.
    Hoppas du får ”byggarbetsplatsen” under kontroll!

    1. Fönsterputsen kan bli inställd, beroende på vilket väder det blir under helgen. (Idag, fredag: snöblandat regn – igen.) Däremot MÅSTE jag städa, oavsett väder.
      Men det skulle vara smart att putsa fönstren ett första varv innan jag börjar sätta upp gardiner och ställa saker på fönsterbrädorna igen. Vi får se. 😉

Kommentarer är stängda.