Allmänt, Foto

Ickefavorit i repris

2016-04-19 06.13.26Dagens väder (reprisbild)

Det soliga och varma vädret från igår var som bortblåst i morse. Snön föll i stora sjok från himlen och täckte den barmark vi hunnit få. *suck*

Helgens date blir med El Ectrolux, en herre med sug i blicken:

2016-04-21 20.26.56Där står han, den fulingen, och väntar på mig! Ja, jösses. Jag vet inte riktigt var jag ska börja med städandet, men bara jag kommer igång går det nog bra.

B kommer imorgon, men bara hon.* J ville stanna hemma med gossarna, och det passar utmärkt när Snigelskalet ser ut som det gör nu. Det finns saker runt golvet som lille E inte bör smaka på, för att uttrycka det milt…

Förutom dammsugaren (och skurmoppen) ska jag även träffa tvättmasken under helgen. Jag har skjutit upp det så länge som möjligt, men nu börjar det vara kris. Eller dags för garderobsrensning, för garderoberna är fulla med ingenting-att-ha-på-mig. De plagg jag söker efter finns antingen (sedan länge torra) på torklinan i tvättstugan eller i tvättkorgen, men inte i garderoben?!?

UPDATE
Och nu lyser solen för fullt, men himlen är inte helt molnfri – än så länge.

UPDATE 2
Lunchkoman är verkligen oemotståndlig idag! 😯 Jag kan inte förstå vad som får mig att bara vilja stänga av datorn och gå hem och lägga mig? Fredag eftermiddag är verkligen inte den optimala tidpunkten för att vara kreativ.

[tags]blötsnö, dammsugare, städa, 30-åringar, tvätt, garderober[/tags]

*) Hon ska på 30-årsfirande, för i år står 30-åringarna som spön i backen – och i augusti är det hennes tur!