Allmänt, Dagens outfit, Foto, Katter

Dagens outfit

20160524_085639Idag har jag både nya leggings och ny tunika. Det ser inte bra ut på bilden, men jag lyckas aldrig få bra bilder inne i den toaletten – just sayin’. 🙄

Vi har haft tårtkalas till morgonfikat. 🙂 Två medarbetare slutar (en har fått nytt jobb, en går i pension) och bjuder oss andra på avslutstårta. Den här gången blev det Pavlovatårtor; marängbotten med citronkräm, grädde och hallon.

Det har ösregnat hela natten, och jag har sovit så gott när regnet trummat på taket/ mot fönstren. Katterna var inte alls noga om att gå ut i morse. Jo, madamen var ut en sväng för att göra det som behövde göras, men kom snabbt in igen för att gå upp och lägga sig i sängen. Froppisen har vänt i dörren flera gånger – det var för blött för henne.

Det gröna utomhus har verkligen exploderat! Gräsmattan är i stort behov av klippning, men varken A eller jag har haft tid att klippa gräs under helgen som varit (av olika orsaker). Jag borde ta mig i kragen och rensa bort fjolårets torra blomstänglar från rabarbern, så årets rabarber får växa fritt, utan hinder.

När jag suttit i bilen under helgen har jag ägnat mig åt min ljudbok, ”Kvinnan på tåget” av Paula Hawkins. Det går trögt med lyssnandet för mig, mest beroende på att boken inte är så bra som jag trodde den skulle vara. Jag är väldigt less på huvudpersonen just nu.* (Note to self: bara för att en bok är populär, behöver den inte vara bra.) Det finns säkert folk som gillar boken, men den var inte i min smak. Jag vill – förstås – ändå höra hur den slutar, så jag får dras med den ett tag till. 😉

Igår hade jag ett ”paket” i postlådan, en rest från tidigare beställningar. Hör och häpna: jag har inte ens öppnat påsen än! 😯 Jag tänkte göra det under lunchen idag, om jag hinner. Igår gjorde jag undan veckohandlingen redan under lunchen, så det var lite snävt med tid att hinna äta också. Posten tog jag in först på kvällen, och då iddes jag inte börja prova något.

UPDATE
Haha! Öppnade påsen under lunchen för att prova det jag trodde skulle vara en fleecejacka. Det visade sig vara ett par sandaler?!? 😯 (Fleecejackan var slutsåld, och jag hade glömt bort att jag beställt sandaler från den firman också.)

[tags]dagens outfit, Pavlovatårta, regnväder, trädgård, Kvinnan på tåget, Paula Hawkins, postorder[/tags]

*) Hon är lika egotrippad som jag: det är bara jag-jag-jag hela tiden. Hmm. Säger det mig något? Näää. 😉

2 kommentarer på “Dagens outfit”

  1. Den där boken ligger etta på försäljningstoppen, såg jag när jag var på bokhandeln igår.

    Precis som du säger; bara för att folk köper den, behöver den inte vara bra.
    Folk är folk. De tycker ju också att Wassberg dansar bra, har jag hört.

    1. Wassberg? Dansar? Utan skidor??? 😉

      (Jag ser inte ”Let’s dance” eller vad det heter. Allergisk mot TV4:s reklamavbrott i tid och otid. Jag tror t o m de har reklamavbrott under reklamen?)

Kommentarer är stängda.