Allmänt

Krock i kalendern

Ha! Eftersom det var helgdag i måndags, har jag – förstås – onsdag idag. Det visade sig att det är torsdag, vilket innebär After Work imorgon! Jag är sååå exalterad!

Tyvärr hade jag redan hunnit boka in att B och gossarna skulle komma ”imorgon” – som jag trodde var torsdag… Jag har SMS:at henne att jag köper hem något lättlagat ikväll, så får de fixa sin middag själva imorgon. Hon vill säkert inte att jag avstår något av mitt ynka pynka sociala uteliv bara för deras skull. 😉

Nu återstår ”bara” att tvinga A att sätta upp den mörkläggande rullgardinen i gästrummet, annars hör vi trampet av små fötter hela natten… Är det ljust, så är det dag. Om man inte bor vid Polcirkeln, då är det sommar när det är ljust ute. Oavsett om det är dag eller natt.

[tags]dagvill, after work, lättlagat, rullgardin, midnattssol[/tags]