Allmänt, Foto

Allt på en gång

20160508_193837Snart ska den provköras!

Mitt liv ser ut så här: först händer det ingenting, så händer det ingenting och så händer allt på samma gång! Jag är lite lagom uppstressad just nu, av flera olika orsaker, men mest för att jag inte har tid att vara frånkopplad just idag. Just idag (IDAG!?!) görs en större uppdatering av datasystemet jag så desperat behöver använda, för att bli färdig innan helgen.

Under lunchen ska jag till tandläkaren, bara en rutinkoll. Jag kom (för sent) på att det kanske hade varit bra att tandtråda lite extra i morse, men då satt jag redan i ett möte. Det hade varit kul att se hur de andra reagerat om jag dragit fram tandtråd och börjat använda den…! 😆 Nu får jag se till att hålla mig undan fika och annat ätbart hela förmiddagen. Bara kaffe (och cigg) går dock bra, tandläkarvänligt utan socker.

Men, ikväll är gullungarna (och deras mor) på plats när jag kommer hem efter After Worken! De kommer under dagen – jag tror de äter lunch innan de åker – så jag har laddat med lite lättlagat till middag åt dem, eftersom jag själv äter ute.

UPDATE
Ha! Tandläkarbesöket tog 10 minuter och bestod bara av att tandläkaren inte hittade något hål att laga?!? Mitt senaste besök hos tandvården var hos en tandhygienist, som tydligen tog det säkra före det osäkra och gav mig en tandläkartid för säkerhets skull.

Jag vet sedan tidigare att jag har några ”på-väg-att-bli-hål” som stannat i utvecklingen. Inget har hänt med dem de senaste 10 åren eller så. 🙄 Men det är bra att de håller koll! Motsatsen är betydligt värre!

[tags]fredag, barnbarn, after work, tandläkare[/tags]