Allmänt, Foto

Full rulle

20160612_075742Japp. Här rullar det för fullt! Småtrollen (a k a prinskorvarna, a k a gossarna, a k a mormors juveler, etc)* håller oss alla igång från tidig morgon till (tack och lov) tidig kväll.

Själv är jag inte inblandad alltför mycket i diverse utflykter och annat utanför hemmet, utan jag står för markservice: lagar mat och diskar. Deras tvätt får mellangenerationen sköta själv, men jag är glad och nöjd. Jag har fått vara barnvakt! Flera gånger! 😯

Visserligen i maskopi med A, som är snabbare i vindstrappan än vad jag är, men ändå. B har till och med kunnat åka iväg till kompisar under kvällstid, när busungarna somnat. Det är inte bara under lunchluren vi barnvaktat, A och jag.

(Det blir ingen matsedel den här veckan, ifall ni undrar vart den tog vägen. Nu kör vi lite vad vi känner för. Planen är i alla fall lax med romsås o kokt pot till middag idag, sedan får vi se.)

Idag har jag gått till jobbet för att vila upp mig. 😉 Eller, snarare bli lite uppstressad. Datasystemet är ännu inte riktigt igång. Jag kommer åt vissa delar av det, men inte de jag behöver komma åt. 🙄

[tags]mormor, barnbarn, barnvakt[/tags]

*) ”A k a” betyder ”also known as”, jag hittar ingen riktigt bra svensk förkortning för det uttrycket. ”Även känd som” låter inte helt bra i sammanhanget. ”Ä k s”? Näää.

4 kommentarer på “Full rulle”

    1. Så sprängfyllda av energi att hälften kunde räcka, men de är rara när de sover. 😉
      Svårt att fota lille J, bara, då han sällan står stilla en sekund.

Kommentarer är stängda.