Allmänt

Smittsamt

Det är ganska smittsamt att få barnbarn – nu har min jobbarkompis A också blivit mormor, till en liten pojke! 🙂

Mitt eget mormor:ande går jättebra! De små juvelerna lyser upp tillvaron för mig, och det gör inget att de håller igång mig. Gudarna ska veta att det behövs *harkel* och jag får ju vila när de åkt hem. Det värsta är att komma på något att äta, som passar alla inblandade. 🙄

Det är lite roligt; förr vaktade jag noggrant mobilen så inga små fingrar fick tag i den. Nu visar jag den med avsikt åt lille E, att han kan vika upp magnetflärpen (som viker ner sig så fort man släpper taget) på fodralet. Då kommer han ångande, och står sedan och viker i den flärpen en lång stund. Lättroad! 😉

Lille J vill alltid kolla på mina bilder och filmer, som jag har i mobilen. Helst vill han se bilder på sig själv, men det är svårt att fota honom. Så fort jag riktar kameran mot honom kommer han och ska se bilden på ”baksidan” (min sida) – men jag hinner inte fota! Det är ju en liten (irriterande) fördröjning i kameran som gör att jag får sådana foton som det jag visade åt er igår… 😉

UPDATE
För att fortsätta med matsedeln* så blir det varm korv med bröd till middag idag. Jag vet ju att lille J älskar korv, och lille E äter det som serveras så länge han kan plocka det med fingrarna.

[tags]barnbarn, mormor, mobil, foton, bilder[/tags]

*) Det är mest för min egen skull som jag skriver in vad vi äter, då mitt minne är väldigt väldigt VÄLDIGT kort.