Allmänt, Foto

Härligt med regn

20160608_163820Idag regnar det! Härligt, för det är ändå varmt ute!

Under kvällen och natten har det varit kvavt; väldigt varmt och hög luftfuktighet. Så småningom bröt regnet ut, så nu känns det bättre. Den klibbiga känslan – och lukten – försvann.

Planerna för kvällen är att röja. Igår sov jag. Och katterna. Det tar på krafterna att ha små herrar på besök. Köket är ett katastrofområde, liksom vardagsrummet, men med lite plock och en sväng med snabeldraken blir det bra. Jag kanske t o m moppar bort de värsta fläckarna från golven? 😉

Annars har jag ett par inspelade (osedda) avsnitt av Shetland som väntar på mig, plus en nyligen påbörjad bok. Dessutom har jag en CD-bok som ska bli MP3 när jag slår igång datorn hemma nästa gång. Jag minns inte vilken av hennes böcker det var, men jag har inte läst något av henne tidigare.

Inga planer för dagens middag – som om ni var intresserade 🙄 – men idag ska jag banne mig äta lunch från grillen! Det var länge sedan jag åt något därifrån, och jag ids helt enkelt inte åka hem på lunchen idag.

Egentligen var planen att lägga in en fastedag idag, efter veckans utsvävningar (ingen diet när kronjuvelerna är hos mormor) men jag gör det imorgon istället. Just idag har vi avslutstårta – igen – på jobbet, så fastan passar bättre imorgon. 😳

[tags]regn, vila, helg, städa, tvätta, Shetland, böcker, fasta, diet[/tags]