Allmänt, Foto

Kan inte förstå

20160616_115459Nu har de åkt. Oj, så tomt och tyst det blev – både roligt och sorgligt på samma gång.

Jag kan inte förstå varför jag går och gnolar på ”En sliten grimma” hela tiden, men med texten ”En sliten Bobbycar står i garagenedfa-a-arten” – ungefär. 😉

När dammet har lagt sig ska jag röja upp och dammsuga, samt skura väl valda delar av golven. Se till att katterna törs komma in igen. Torka bort små kletiga handavtryck (storlek 1-åring) från TV-rutan.

De är rara, de små liven, och det gör verkligen ingenting att de kommer och håller mig igång emellanåt. Det behöver jag verkligen! Vila hinner jag göra sedan. Jag sitter ju ändå oftast hemma och slappar, så lite liv och rörelse skadar inte.

Hoppas att hemresan går bra; att lille J inte blir åksjuk och att lille E sover hela vägen hem.

Fasen, jag saknar dem redan!

[tags]borta, en sliten grimma, röja upp, livat på luckan[/tags]